Qui som?

Una esquerra oberta a Bunyola

Ens presentam com un projecte nou. Un grup de gent de Bunyola disposada a fer feina per al poble, però amb el poble. Què vol dir això? Que encara que representem, o no, un partit polític som persones compromeses amb Bunyola que creim fermament en la participació ciutadana. Consideram imprescindible que la ciutadania de Bunyola, tots vosaltres, pugueu participar del futur govern municipal, més enllà de dipositar la papereta cada quatre anys. Hem de construir el poble que tots volem. Per això, farem el programa electoral amb vosaltres, i, si voleu, podeu participar-hi ara i després de les eleccions.

Aquestes seran les nostres maneres. Quins són inicialment els nostres objectius? Els principis bàsics seran els de l’esquerra transformadora que defensa la cohesió i la justícia social (educació de qualitat, serveis sanitaris suficients, preservació de l’estat del benestar, promoció de l’economia pròpia, etc.). Apostam també per un nacionalisme que preservi la nostra llengua i la nostra cultura, així com el respecte i la defensa de la multiculturalitat, i per un ecologisme capaç de protegir el nostre territori i patrimoni i avançar cap a un desenvolupament sostenible.

Qui som? Som un grup de persones del poble que ja fa estona que feim feina plegats. Alguns representam un partit polític (EU, Entesa, Esquerra, PSM, Iniciativa-Els Verds) i altres som independents. Les portes estan obertes.

Treballarem, però sempre tocant de peus a terra. Lluitarem, però no prometrem allò que no puguem aconseguir. Farem feina, això és el que podem assegurar.

Hem sumat per poder fer més, hem sumat per progressar. Esperam poder aconseguir una Bunyola millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *