Primàries

Ets bunyolina? Ets bunyolí? Vius a Bunyola poble o a Palmanyola, Sa Coma, Orient o un altre nucli de població del municipi? Si és així, això t’afecta, això t’interessa!

Des d’Esquerra Oberta Bunyola (EOB), seguint amb el compromís de fomentar la participació ciutadana en la presa de decisions, t’oferim de participar del procés d’eleccions primàries per elegir les persones que ens han de representar a l’Ajuntament.

Dissabte dia 21 de març podràs acudir a una de les seus electorals de Bunyola poble o de Palmanyola i contribuir amb el teu vot a decidir quins són els candidats d’EOB preferits per representar-te, per representar-nos, tenint en compte que quan t’inscriguis al cens d’electors també pots inscriure’t al cens de candidats i optar a ser un dels nostres representants.

T’animes a acompanyar-nos com a votant? T’animes a representar-nos com a candidat?

 

Entre tots elegim els nostres representants!!!

 

Calendari

– El procés d’inscripció per ser votant o candidat es durà a terme entre el xx i el 8 de març

– Dia 14 de març es publicaran les llistes dels votants inscrits al cens i dels candidats

– Dia 21 de març votacions

– Dia 23 de març publicació de les llistes

 

Vot per correu

1.- Presenta el formulari d’inscripció emplena’t i signa’t. Tingues en compte que també inclou l’opció de presentar-te com a candidat.
En aquest cas s’ha d’indicar en el full d’inscripció que es vol votar per correu i s’ha d’emplenar obligatòriament el correu electrònic.

2.- T’enviarem les llistes de votació a l’adreça de correu electrònic que ens indiquis perquè ens les retornis emplenades mitjançant tramesa per coreu postal, amb una fotocòpia del DNI dins el sobre, a l’adreça que t’indicarem. El sobre ha d’arribar amb segell de correus i sense obrir

 

Documentació

Reglament

Full inscripció al cens de votants i candidat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *